Choď na obsah Choď na menu

Hornotoryský beh Demiankou - výsledky

20. 9. 2015

Výsledková listina na stiahnutie v PDF.

Za účasti 34 bežcov sme otvorili novú kapitolu v histórii KST Mladosť Odeva Lipany, Demianky ale aj Krásnej Lúky a Lipian. Za daždivého počasia vybehli účastníci zo štadióna v Krásnej Lúke popasovať sa s 19,6 km horského terénu. Cez Kňazovú, Demiaku a Putnov sa  dostali do Lipian. Asistenciu vykonávala Horská služba Čergov. Na kontrolných bodoch K1 (Kňazová) a K2 (Putnov) zabezpečovali občersvenie členovia OZ Javorina Kráana Lúka a KST Mladosť Odeva Lipany.

Absolútne najrýchlejší čas dosiahol, Štefan Rácz z Budimíra, ktorý zabehol 1:26.24. V kategórii juniori boli najlepší ex aequo Matej Kožuško a Igor Sladkovský (obidvaja z KST Mladosť Odeva Lipany). V ženách dominovala Veronika Schwarczová (Košicé vĺčatá a čučoriedky). V hlavnej kategórii MUŽI A vyhral Martin Štieber z Krásnej Lúky.  Ceny odovzdávali primátor mesta Lipany Ing. Vladimír Jánošík a riaditeľka Gymnázia Lipany PhDr. Viera Urdová.

Po ukončení pretekov na Nám.sv.Martina všetkých účastníkov očakával chutný guľáš a občerstvenie  v PIZZERII BIELY DOM. Diváci si prišli na svoje aj v tombole. Na trati bežcov povzbudzovali účastníkov aj deti. 

Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na príprave a samotnej realizácii projektu

Dodo Sobota, autor projektu

 

plagat.jpg

 

 

Prihláste sa čo najskôr pomocou on-line formulára a platíte zvýhodnené štartovné. Sumu podľa zaradenia uhradťe na číslo účtu 1838804656/0200, VS - dátum narodenia, do poznámky uviesť meno a priezvisko, kategória.

Prihlasovací formulár

Meno                  

Priezvisko           

Mesto (klub)       

Dátum narodenia

E-mail